Donació de sang a Llers 04/04/2024

Des del Banc de Sang volem sumar esforços per aconseguir més donacions de sang al municipi, i poder donar resposta a les necessitats dels pacients.

Cada dia calen 1.000 donacions de sang a tot Catalunya, i per aconseguir-les, necessitem la vostra col·laboració.

Des del web donarsang.gencat.cat es pot reservar cita per donar sang.

A més, tots els menors de 40 anys, podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os a través d’una mostra de sang. Per fer-ho, només és necessari avisar a l’equip professional del Banc de Sang que hi hagi a la campanya.

Cal que més joves s’hi registrin per augmentar les possibilitats de trasplantament de pacients amb leucèmia. Cada any, 5.000 persones són diagnosticades amb aquesta malaltia a l’Estat espanyol, i el trasplantament de medul·la òssia és l’única esperança per a molts afectats de leucèmia i altres malalties de la sang.

Sota el lema “Toca donar sang, toca rebre vida”, el teu gest salva moltes vides, recordem que els pacients continuen necessitant sang per als seus tractaments.

Les persones que tinguin previst un viatge, poden consultar prèviament el web donarsang.gencat.cat/viatges per comprovar si hi ha algun impediment per donar sang un cop s’ha tornat.