Salutació de l’Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

És un plaer donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament del nostre estimat poble. És un gran honor i un autèntic privilegi ser l’Alcalde de l’Ajuntament de Llers, tot i l’enorme responsabilitat i dedicació que comporta i es mereix aquest càrrec, el qual assumeixo amb molta il·lusió i respecte.

Com a alcalde, estic encantat de veure com aquesta plataforma en línia, s’uneix als nostres esforços per millorar la comunicació i la transparència amb tots vosaltres.

Llers és un poble del qual ens sentim molt orgullosos, per la seva qualitat de vida, el seu entorn privilegiat, les seves tradicions i la seva gent. Tenim la sort de viure en un municipi tranquil, ben comunicat, amb bons serveis i equipaments, i amb grans possibilitats de millora. A més, és un municipi molt actiu i participatiu, gràcies a les seves entitats, associacions i comerços.

Aquest lloc web, no és només una finestra al món de les nostres polítiques i serveis, sinó també, una porta oberta a la vostra participació activa. Aquí, juntament amb els canals oficials de les xarxes socials, trobareu informació essencial sobre els nostres projectes municipals, els esdeveniments locals, els serveis que oferim i com podeu interactuar amb l’Ajuntament.

Us convidem a fer ús de les diferents vies d’informació i comunicació obertes des del Consistori:

  • Atenció ciutadana directament a les oficines de l’Ajuntament, o per telèfon, a on us atendran de manera personalitzada tots els dies laborables de 9.30 a 14:00 h.
  • A través de la instància genèrica que es pot presentar de forma presencial o telemàtica.
  • I a més, properament posarem a disposició de la població una nova via, on directament us podeu posar en contacte amb mi, a través del formulari, Parla amb l’Alcalde.

Evidentment, el despatx de l’Alcaldia està obert i estic a la vostra disposició per a qualsevol, proposta o informació. Treballarem d’una manera comunicativa i eficaç, i tindrem la mà estesa a qualsevol acció o actuació que estigui encaminada a millorar el poble de Llers o que sigui en benefici de la seva gent.

És fonamental per a nosaltres escoltar les vostres veus i les vostres inquietuds. Utilitzeu aquesta plataforma per mantenir-vos informats i fer-nos saber les vostres opinions. Mitjançant la col·laboració i el diàleg, estem decidits a fer del nostre poble un lloc millor per a tots i totes.

Moltes gràcies per ser part d’aquesta comunitat i per contribuir al seu creixement i èxit compartit, i per la vostra confiança i implicació. Junts construïm el futur!

Cordialment.